Три месеца след смъртта на вокалиста на Gravity Co Явор Захариев излезе

...
Три месеца след смъртта на вокалиста на Gravity Co Явор Захариев излезе
Коментари Харесай

Посмъртно: Неиздадена песен на Явор Захариев видя бял свят три месеца след смъртта му

 Три месеца след гибелта на вокалиста на Gravity Co Явор Захариев излезе неиздадена ария с негово присъединяване. Парчето Down на групата Pumpall е основана и осъществена преди пет години. Малко по-късно е снимано и видеото към нея, написа Вести. 

" Трябваше да бъде показана при започване на 2016. Тогава Явор отпътува да се лекува в Хърватска. Уговорката ни беше откакто се прибере да създадем премиерата и предходната година говорихме с него да издадем песента в края на май тази година. За страдание, това не се случи ", разказва Евгения Миро-Косева - вокал на Pumpall.

" Заедно със сестрите на Явор взехме решение, че тази ария би трябвало да бъде показана на необятната аудитория. Много обичам Явор. Любим другар - някак не мога да приказвам за него в минало време. Пуснах му демото на тази ария и той незабавно се съгласи да взе участие в нея. Преди да го познавам персонално, бях един от най-големите му почитатели. Човек с извънземен глас, невероятна аура и извънредно наличие. След като се запознахме - за мен бе сбъдната фантазия. Невероятен човек и актьор. Фактът, че повярва в тази ария, за нас със Симеон бе нещо необикновено и прелестно.

Явор доста обичаше да създава музика. Заедно създадохме тази ария. Страхотна загуба е неговото неявяване от живота. Но той ще живее постоянно посредством песните и текстовете си ", споделя още певицата Евгения Миро-Косева.

Групата Pumpall е основана през 2014. Това е първата ѝ изява пред необятната аудитория и първата ѝ осъществена ария в дует с Явор Захариев. Членовете на Pumpall са Симеон Стоилов - китара и Евгения Миро-Косева - вокал. Композитор на песента е китаристът на групата, Симеон. Текстът е на Явор и Евгения. Барабаните в песента са дело на Деян Драгиев-Даката.

Явор Захариев почина на 38 години при започване на април, откакто бе открит в безпомощно положение в дома си и по-късно издъхна в болничното заведение.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР